Start > Waarom zou u voor een schoonmaakbedrijf kiezen?

Waarom zou u voor een schoonmaakbedrijf kiezen?

26 april 2013

Schoonmaken is meestal een tijdrovende bezigheid, zeker als het gaat om de schoonmaak van bijvoorbeeld een kantoor- of bedrijfspand, een school, een ziekenhuis of een andere instelling. In dit geval kan het zeer voordelig zijn om een (professioneel) schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Vanzelfsprekend zijn schone ruimtes belangrijk voor de gezondheid, maar ook kan een schone werkplek of leeromgeving erg motiverend werken. Werknemers presteren bijvoorbeeld aanzienlijk beter en voelen zich prettiger, wat uiteindelijk ook leidt tot een lager ziekteverzuim. Een vieze ruimte daarentegen, motiveert veel minder en zorgt er voor dat men onbewust ook meer geneigd is om er nog meer een bende van te maken. Tijdige en grondige schoonmaak is dus noodzakelijk voor een goede hygiëne, een goede motivatie en een goede sfeer.

Daarnaast is uw bedrijfspand natuurlijk ook uw visitekaartje richting de klant. Een schoon en net bedrijf staat professioneler tegenover uw relaties. Er wordt vaak te lang gewacht met de schoonmaak, of dit wordt niet grondig genoeg gedaan. Dit kan komen doordat er geen specialistisch schoonmaakbedrijf wordt ingeschakeld, of omdat dat er juist meerdere specialisten worden ingeschakeld voor de verscheidene schoonmaakwerkzaamheden, zoals de glasbewassing of het reinigen van de vloeren.

Wilt u besparen op tijd en geld, dan is het verstandig om voor een allround en tegelijkertijd gespecialiseerd schoonmaakbedrijf te kiezen. Verschillende schoonmaakbedrijven met uiteenlopende specialiteiten hebben zich via Bedrijfsschoonmaak.nl verenigd, zodat u voor al uw schoonmaakwerkzaamheden terecht kunt bij één bedrijf. Het voordeel hierbij is niet alleen dat u verzekerd bent van service, kwaliteit en hygiëne, maar ook dat u bespaart op tijd en geld. Daarnaast hebben de schoonmakers jarenlange ervaring en zijn zij flexibel inzetbaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw pand of kantoor wekelijks of dagelijks schoon te laten maken, maar ook tijdens of na kantooruren, in het weekend of tijdens vakanties.

This post was submitted by Julia Dijkstra.

Tags: