Start > Voordelig ontstoppen in Groningen?

Voordelig ontstoppen in Groningen?

17 mei 2013

In Groningen en omstreken bent u bij Rioolservice Groningen aan het juiste adres voor het oplossen van onder andere een verstopping van uw riolering. RSG biedt u een ruim aanbod aan diensten waardoor iedere verstopping snel en vakkundig verholpen wordt, ook wanneer er reparatie van uw riolering nodig is kunnen de medewerkers van RSG dit in de meeste gevallen direct voor u uitvoeren.  Dit alles doet RSG tegen zeer gunstige tarieven die al beginnen bij € 74,-

Camera inspectie

Rioolservice Groningen beschikt over volledig uitgeruste bedrijfswagens. Zo beschikken deze over een riool-camera waarmee uw riolering van buitenaf inzichtelijk gemaakt wordt. Door vooraf een kijkje te nemen in uw riolering kan de medewerker van RSG precies zien waar het probleem zit, zo kan hij snel en eenvoudig bepalen hoe uw verstopping verholpen moet worden. Een camera-inspectie zorgt ervoor dat er niet onnodig gegraven hoeft te worden, wanneer een hardnekkige verstopping niet met hogedrukreiniging is te verhelpen.

Geen verstopping wel hulp!

Ook wanneer u geen last heeft van een verstopping, maar graag uw riolering in kaart wilt brengen kunt u gebruik maken van de camera-inspectie-mogelijkheden van Rioolservice Groningen. De camera-apparatuur beschikt over een Navy Track systeem: dit is een sensor in de kop van de camera die een signaal uitzend dat boven de grond gevolgd kan worden met een zogeheten Navy Tracker. Doormiddel van deze geavanceerde technieken, kunnen de medewerekers van RSG snel en eenvoudig uw riolering tot in de kleinste details driedimensionaal in kaart brengen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de verschillende diensten en garanties die Rioolservice Groningen u biedt? Neem dan een kijkje op de vernieuwde website http://rioolservicegroningen.nl! Mocht u gebruik willen maken van de diensten dan kunt u hier de contactgegevens vinden om direct een afspraak te maken daarnaast heeft u de mogelijkheid om een vrijblijvende scherp geprijsde offerte aan te vragen voor uw rioleringswerk.

This post was submitted by Julia Dijkstra.

Tags: