Start > Verhuizen zonder stress!

Verhuizen zonder stress!

24 mei 2013

Gaat u binnenkort verhuizen, en loopt u zich nu al druk te maken over wat er allemaal moet gebeuren? U heeft hoogstwaarschijnlijk al diverse checklists gevonden, die u helpen met het in goede banen leiden van uw verhuizing! Een goede checklist is als een rode draad voor uw verhuizing, het nadeel is dat deze lijst u helpt tot op de dag van de verhuizing, dan moet alles in de verhuiswagen. Hoe gaat het in de verhuiswagen? Kan ik er makkelijk bij? Welke dozen neem ik zelf mee? De dag zelf brengt vaak een hoop stress mee omdat u in uw huidige woning een duidelijk overzicht heeft van iedere doos, maar in een nieuwe woning bent u in het begin nog gedesoriënteerd. Hierdoor heeft u de kans dat u bepaalde dingen niet meer kan vinden omdat de dozen niet duidelijk geordend zijn. Dit alles kunt u voorkomen door uw verhuizing volledig uit handen te geven aan uw verhuisbedrijf.

Geef uw verhuizing uit handen!

De verhuisbedrijven doen meer dan alleen het veilig vervoeren van uw goederen naar uw nieuwe woning. Zo bieden ze volledige services aan, waarbij u een groot deel van de verhuizing uitbesteedt. Dit zorgt er voor dat de lasten op uw schouders een stuk lager worden, u hoeft alleen nog maar rekening te houden met de spullen die u zelf meeneemt omdat u deze nog in gebruik heeft. Aan de hand van de checklist weet u precies wat u zelf bij u moet houden. U maakt samen met uw verhuisbedrijf afspraken over hoe en wat er moet gebeuren. Zo kunnen zij u volledig helpen met uw verhuizing, en zorgen ze ervoor dat uw oude woning direct veegschoon wordt opgeleverd. Wanneer u in uw nieuwe woning direct aangeeft waar alles heen moet, dan wordt dit ook direct voor u gedaan. Zo heeft u in uw nieuwe woning direct alles op de juiste plek staan.

Contact opnemen met uw verhuisbedrijf?

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken met het verhuisbedrijf in Amsterdam? Via onze website kunt u eenvoudig het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op!

This post was submitted by Julia Dijkstra.

Tags: