Start > Vakantiewoning Sicilie

Vakantiewoning Sicilie

28 juni 2013

Sicilië is een unieke plek vol kunst, archeologie, folklore en adembenemende vergezichten: van ruig gebergte tot aan de Middellandse Zee, valleien aan de kust vol citroenboomgaarden, olijfbomen en wijngaarden. Het eiland waar de grootste werkende vulkaan van Europa staat: de Etna. De kans om Moorse plaatjes te bezichtigen en uiterst gave Griekse tempels te bezoeken.
De gastvrijheid van de Siciliaan is grenzeloos en door het gebruik van verse lokale produkten is de siciliaanse keuken een feest voor de lekkerbek. De eenvoudige maar zeer smakelijke keuken wordt nog beter als hij wordt begeleid door één van de klassieke of moderne wijnen van het eiland – de eeuwenoude wijngaarden beleven een glorieuze comeback!
Sicilië biedt alles wat u zich maar zou kunnen wensen voor uw vakantie – kom en raak betoverd net als uw beroemde voorgangers!
Deze zomer nog op vakantie naar het zonovergoten Sicilie? Huur een auto op Sicilie en bekijk alle bezienswaardigheden en keer terug naar het comfort van een luxueuze Siciliaanse villa. Geniet van het geweldige eten en drinken en ervaar hoe het is om als een local op Sicilie te wonen. Vlieg naar een van de Siciliaanse vliegvelden en begin aan een onvergetelijke vakantie. Huur vandaag nog een prachtige Siciliaanse villa bij http://www.sicilia.nl

This post was submitted by henk.

Tags: