Start > Riolering verstopt in Groningen?

Riolering verstopt in Groningen?

14 juni 2013

Een rioolverstopping is altijd vervelend en komt vaak onverwacht. Hier wilt u graag zo snel mogelijk weer vanaf, dat weten de medewerkers van Rioolservice Groningen als geen ander. Om iedereen zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en op iedere tijdstip, heeft RSG een 24 uurs storingsdienst in het leven geroepen. Zo bent u altijd binnen de kortste keren van uw verstopping verholpen. Door de volledig uitgeruste bedrijfswagen van RSG kunnen de medewerkers iedere verstopping verhelpen. Ook wanneer er een deel van het riool vervangen moet worden om het probleem op te lossen, dan is dit in de meeste gevallen direct mogelijk.

 

Wortels in het riool?

Denkt u dat de verstopping in uw riolering afkomstig is van de wortels van een boom in uw tuin, en dat de wortels de doorgang van uw riolering deels of volledig blokkeren? Dit wordt snel en eenvoudig aangetoond doormiddel van een camera-inspectie. Met een camera-inspectie wordt de binnenkant van uw riolering in kaart gebracht. Door geavanceerde technieken wordt ook direct bepaald waar de verstopping zich bevindt. In de kop van de camera zit een sensor die signalen verstuurd naar een apparaat boven de grond, zo weten de experts direct waar ze moeten graven.

 

Goedkoop ontstoppen!
In Groningen en omstreken is Rioolservice Groningen het goedkoopste ontstoppingsbedrijf. Ze hanteren een laag starttarief en zorgen er met handige tips voor dat u de kosten zelf ook laag kunt houden. Zo geven ze tips om zelf al voorbereidende werkzaamheden uit te voeren zodat de medewerkers van RSG direct aan de slag kunnen met de verstopping. Zo betaald u niet teveel, en blijft het oplossen van de verstopping in de meeste gevallen binnen het starttarief. De meeste verstoppingen zijn binnen een half uur opgelost, daarom hanteert RSG een starttarief inclusief een half uur arbeidsloon.

 

Waar u zich ook bevindt in de provincie Groningen of het nu Bedum, Ten Boer, Haren of Hoogkerk is, de experts van Rioolservice Groningen staan altijd voor u klaar!

This post was submitted by Julia Dijkstra.

Tags: