Start > Print je rijk!

Print je rijk!

28 juni 2013

Besteed uw bedrijf momenteel het printwerk uit aan een externe partij? Dit omdat u het idee heeft dat dit voor u voordeliger is dan een investering in een eigen printer? Dan heeft u nog geen contact gehad met een van onze medewerkers. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om u een passende oplossing te bieden. Twijfel niet en neem direct vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers om te kijken welke oplossing bij uw bedrijf past.

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, voor iedere situatie is er wel een oplossing beschikbaar. Heeft u diverse afdelingen, maar u wilt niet één printer per afdeling aanschaffen? Wellicht is een netwerkprinter dan de oplossing voor uw situatie. Door het aanschaffen van een netwerkprinter kunt u vanaf iedere werkplek printen naar één vast punt. Zo heeft u slechts een printer voor uw gehele bedrijf.

 

Welke printer?

Wanneer u veel printwerk heeft, dan kiest u voor een zwaarder type dan bij een enkele taak. Zo zijn er al printers die 28 pagina’s per minuut kunnen afdrukken maar ook printers die er 51 pagina’s per minuut afdrukken. Zo kunnen we heel specifiek afstemmen op diverse situaties. Ook is er natuurlijk de keuze voor kleur of zwart wit. Staat uw huisstijl al op papier, of print u deze zelf. Ook hiermee kunt kosten besparen door te kiezen om dit allemaal binnen uw eigen bedrijf te regelen. Zo hoeft u niet onnodig veel van uw huisstijl documenten te bestellen en gebruikt u alleen wat er nodig is.

 

Altijd hoge kwaliteit

Wanneer u alle drukwerk graag binnenshuis van uw bedrijf houdt, dan wilt u ook verzekerd zijn van hoge kwaliteit. Wij leveren uitsluitend professionele Canon producten zodat u altijd verzekerd bent van hoogstaande printkwaliteit. Doormiddel van onze geavanceerde printers is het eenvoudig om de printer regelmatig te kalibreren zodat de drukkwaliteiten op ieder gewenst moment zijn zoals u ze wenst. Zit u in Groningen of Friesland en bent u opzoek naar een geschikte printer voor uw bedrijf? Twijfel dan niet en neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze medewerkers, zo weet u direct hoe en hoeveel u kunt besparen op het printen.

This post was submitted by Julia Dijkstra.

Tags: