Start > Norman vereenvoudigt het beheer van de whitelisting functionaliteit van Norman Application Control

Norman vereenvoudigt het beheer van de whitelisting functionaliteit van Norman Application Control

24 mei 2013

Geautomatiseerde release van patches en software-updates

De IT-beveiligingsspecialist Norman heeft het beheer van de whitelisting functionaliteit binnen Application Control vereenvoudigd. Whitelisting voorkomt dat ongeautoriseerde software, zoals malware, kan worden uitgevoerd op de endpoints /werkstations van een bedrijfsnetwerk.

Hoofddorp, mei 2013 – Als onderdeel van de Norman Enterprise Security Suite (NESEC) behandelt de nieuwe versie van Application Control, zoals vertrouwd, alle patches en software-updates die via de NESEC worden uitgerold en geïntegreerd in Patch-Management. De Whitelist wordt automatisch bijgewerkt, dus het is niet nodig om alle softwarecomponenten handmatig bij te werken. Voor software die niet via Patch & Remediation wordt uitgerold, kunnen “Trusted Vendors” worden ingesteld. Ook voor hen kan de Whitelist automatisch worden bijgewerkt.

Application Control is net als Patch & Remediation en Device Control onderdeel van Norman Enterprise Security Suite. NESEC vereenvoudigt het beheer van Norman oplossingen door middel van een gemeenschappelijke management console en levert de gegevens die de agents op de werkstations van alle drie de producten ontvangen. Op deze manier worden ook de patches en updates van de Whitelisting uitgerold door Patch & Remediation. De aanzienlijk lagere IT kosten voor de nieuwe versie van Norman Application Control maakt de bescherming van bedrijven met beperkte IT-middelen tegen malware betaalbaar.

Over Norman
Norman AS is een marktleider in databeveiliging, internet- en analyse instrumenten. Met de SandBox-technologie biedt Norman een unieke en proactieve bescherming ten opzichte van zijn concurrenten. Naast de focus op proactieve antivirus technologie, heeft het bedrijf allianties gevormd waarmee Norman een uitgebreide reeks diensten voor gegevensbeveiliging aan kan bieden. Norman werd opgericht in 1984. Het bedrijf is gevestigd in Oslo, Noorwegen, de markten zijn Europa en de Verenigde Staten.

Voor meer informatie bezoek de Norman website: www.norman.nl

Voor overige informatie:
Norman Data Defense Systems B.V.
Marketing Norman
marketing@norman.nl
T: +31 (0)23 78 90 222

This post was submitted by AVG Business / Norman Data Defense Systems B.V..

Tags: