Start > Jacht op inbrekers in Rotterdam geopend

Jacht op inbrekers in Rotterdam geopend

17 mei 2013

Diefstallen met weerloze slachtoffers (zoals ouderen) en woninginbraken hebben voor de politie in Rotterdam een hoge prioriteit. Om er voor te zorgen dat de diefstallen teruggedrongen worden, heeft de politie een speciaal woninginbrakenteam samengesteld. Het team startte vorig jaar december en is bezig met een opmars tegen de woninginbraak in Rotterdam-Noord en Lansingerland.

Naast het aanstellen van een team, verricht de politie extra toezicht in de wijken van Rotterdam-Noord. Door meer surveillance en actief op daders te jagen wil de politie een halt toe roepen aan woninginbraken. Als tip geeft de politie mee dat goed hang- en sluitwerk belangrijk is om inbraken te voorkomen. Zorg dat u voor inbraakbeveiliging kiest met een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) certificering. Deze biedt u de optimale bescherming op het gebied van inbraakbeveiliging.
3 minuten maken het verschil
Voor een SKG-certificering, moet het hang- en sluitwerk bestand zijn tegen inbraken. Het hang- en sluitwerk mag in 3 minuten geen krimp geven, of niet de mogelijkheid bieden om een inbreker binnen te laten. Nu zult u denken dat dit niets voorstelt. Het betekent namelijk 3 minuten geconcentreerd, doelgericht en heel erg hard werken. In de praktijk betekent dit dat de gelegenheidsinbreker niet binnen komt. Daarom zorgt u ervoor, dat u een slotenservice kiest met de juiste papieren om uw woning veilig te maken.

Alderliesten Onderhoud weet wat veilig wonen is:
Door jarenlange ervaring met het zetten van hang- en sluitwerk, is Alderliesten Onderhoud het aangewezen bedrijf om uw woning veilig te maken. De slotenmakers werken uitsluitend met het beste gereedschap en geven u uitstekend advies op gebied van inbraakbeveiliging. Ook als er sloten gerepareerd moeten worden, kunt u rekenen op de vakmannen van Alderliesten Onderhoud. In Rotterdam en omgeving bent u bij de slotenmakers aan het juiste adres om uw hang- en sluitwerk te regelen. Wilt u graag weten of u woning tegen inbraak bestand is? Maak dan gauw een afspraak met de slotenservice van Alderliesten Onderhoud.

This post was submitted by Julia Dijkstra.

Tags: