Start > Geef uw debiteurenbeheer uit handen

Geef uw debiteurenbeheer uit handen

31 mei 2013

Lopen de kosten van uw debiteurenbeheer te hoog op, omdat dit teveel tijd in beslag neemt? Denk er dan eens over na om dit uit te besteden. Het uit handen geven van deze werkzaamheden zorgt ervoor dat u minder uren kwijt bent aan het verwerken en opstellen van herinneringen en aanmaningen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alles wat daar buiten nog moet worden bijgehouden. Het Centraal Invorderings Bureau is uw bedrijf als het gaat om het uitbesteden van uw debiteurenbeheer en nog veel meer.
Moderne opsporingstechnieken
Door het inzetten van opsporingstechnieken zoals e-mail, sms, telefonie en zelfs huisbezoeken is het lastig voor de debiteuren om het Centraal Invorderingsbureau te ontwijken. Daarnaast krijgt u een real-time overzicht van de huidige status van de verschillende vorderingen die uw bedrijf heeft lopen. Zo weet u precies wanneer welke opsporingstechnieken zijn uitgevoerd, en of deze gewerkt hebben.
No cure, no pay
Bij het Centraal invorderingsbureau kunt u kiezen voor diverse samenwerkingsverbanden. Eén daarvan is het “no cure, no pay” traject. Zoals het woord al zegt, betekent dit dat u alleen betaalt wanneer er ook door uw klanten betaald wordt. Op deze manier kunt u zonder kosten uw wanbetalers op laten sporen, u betaald alleen wanneer er ook echt resultaat behaald wordt!
Wanbetalingen voorkomen?
Door het uitvoeren van een kredietwaardigheidscheck, kunt u vaak vooraf al voorkomen dat u met een wanbetaler in zee gaat. Via het Centraal Invorderings Bureau kunt u een kredietwaardigheidscheck uit laten voeren voor uw huidige en nieuwe klanten. U krijgt een uitgebreid rapport van het bedrijf waarnaar onderzoek is gedaan. Zo ziet u bijvoorbeeld de bezittingen, liquiditeiten en bankrelaties. Door zicht op het betalingsverleden van uw toekomstige klant weet u van te voren waar u aan toe bent, en kunt u beslissen of u wel of niet een samenwerkingsverband met deze toekomstige klant aan wilt gaan.

This post was submitted by Julia Dijkstra.

Tags: