Start > ENERGETIX groeit – Groei jij mee?

ENERGETIX groeit – Groei jij mee?

14 november 2013

ENERGETIX sieraden worden steeds meer gewaardeerd

Een groeiende vraag in deze tijd naar de ENERGETIX sieraden zegt alles over het bedrijf, de effectieve positieve werking van de ENERGETIX sieraden en de kansen, die ENERGETIX je biedt als zelfstandig distributeur. Wij zijn dus dringend op zoek naar enthousiaste mensen, die actief en ondernemend ingesteld zijn en gebruik willen maken van de kans om succes hun eigen bedrijf te starten.Wij zoeken nieuwe ENERGETIX distributeurs ter versterking van ons team.

Exclusieve design sieraden met weldadige magneetkracht

De ENERGETIX sieraden collectie is exclusief en uniek, aantrekkelijk geprijsd en trendy. Dat vind je terug in het enthousiasme van inmiddels miljoenen klanten overal ter wereld en dit aantal groeit dagelijks. De magneetkracht in de sieraden is een sterk aanvullend argument, waardoor ENERGETIX ook in de groeiende welzijnsmarkt een steeds bekender begrip wordt. Als zelfstandig ENERGETIX distributeur weet je dus zeker, dat er een groeiende vraag bestaat naar jouw producten. Een eerste vereiste om succesvol jouw eigen onderneming te starten. Daarnaast profiteer je van 4 groeimarkten: directe verkoop, welzijn, sieraden en thuiswerken.

ENERGETIX is wereldwijd marktleider

Sinds de oprichting in 2002 is ENERGETIX uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in de verkoop van magneet sieraden en accessoires. Een positie, die onbetwist is. Dit dankzij de geweldige uitstraling van de sieraden (ze zijn gewoon MOOI), maar zeker ook omdat klanten zich goed voelen als ze de sieraden met magneten dragen. Meer energie – minder klachten! En dat maakt de magneet sieraden en accessoires bijzonder gewild. De persoonlijke positieve ervaringen van onze klanten gaan mond-tot-mond en dankzij persoonlijke aanbevelingen komen er steeds nieuwe klanten bij, die de magneetsieraden of accessoires zelf ook willen uittesten. De vraag naar ENERGETIX sieraden groeit dus. En ook het aantal landen waar ENERGETIX verkocht kan worden

Onbegrensde kansen

Als ENERGETIX distributeur kun je natuurlijk direct aan de slag in Nederland. Directe verkoop van de sieraden aan jouw relaties of via beurzen, sieradenpresentaties bij mensen thuis, op het bedrijf of op andere verkoopevenementen betekent direct geld verdienen. Je kunt daarnaast ook bouwen aan je eigen team en zo werken aan extra inkomen in de vorm van bonussen. Daarbij kun je letterlijk en figuurlijk buiten ‘je eigen grenzen’ denken, want je kunt zaken doen in ieder land ter wereld waar ENERGETIX vertegenwoordigd is. Zo is bijvoorbeeld onlangs ENERGETIX Turkije officieel geopend en klaar voor de distributie en verkoop van de sieraden. Een unieke kans voor ENERGETIX distributeurs, die relaties hebben in dit land. Persoonlijk of zakelijk. ENERGETIX biedt haar distributeurs met recht onbegrensde kansen.

Heb je vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Neem gerust contact op!

Bel ons gerust. En natuurlijk vind je ook meer informatie op onze website: energetixnederland.nl

Contact: Frits Groenevelt

Telefoon: +31 10 52 20378

Mobiel: +31 6 54 930 900

Email: info@energetix-nederland.nl

Website: energetixnederland.nl

This post was submitted by Energetix Nederland.

Tags: