Start > ENERGETIX Distributeurs gezocht in Nederland en Turkije

ENERGETIX Distributeurs gezocht in Nederland en Turkije

24 oktober 2013

Turkije is NU officieel open voor de verkoop van ENERGETIX sieraden.

Bouw aan jouw eigen netwerk van ENERGETIX klanten en distributeurs. Profiteer van een geweldige timing en start NU.

ENERGETIX GmbH. is wereldwijd marktleider in de directe verkoop van ENERGETIX magneetsieraden en accessoires. Sinds de oprichting in 2002 is dit netwerk marketing bedrijf bijzonder succesvol gebleken in vele landen ter wereld. Het merk ENERGETIX, de kwaliteit van de sieraden en het uitdagende compensatieplan zijn solide, betrouwbaar en de basis voor het succes voor vele zelfstandige ENERGETIX distributeurs.

En nu is ook Turkije officieel open voor de verkoop van ENERGETIX sieraden.

Turkije biedt een enorme nieuwe markt met natuurlijk volop kansen voor de verkoop van de ENERGETIX Magneetsieraden aan klanten, maar ook kun je al direct vanaf de start in Turkije werken aan de bouw van jouw eigen team met distributeurs. De timing is perfect!

Word één van de eerste ENERGETIX distributeurs met de focus op de Turkse markt en je zult profiteren van de perfecte timing en ongekende kansen die dit land je biedt. Distributeur worden van ENERGETIX is makkelijk en laagdrempelig. Géén grote financiële risico’s – géén verplichte afname van producten. Werken vanuit huis. Parttime of Fulltime.

Ben jij ondernemend en heb je zin om jouw eigen bedrijf te starten?

Wij zijn dringend op zoek naar mensen, die oog hebben voor deze zakelijke kans en als ENERGETIX Distributeur een interessante, uitdagende nieuwe stap in hun leven willen maken. Iedereen is welkom. Ervaring is niet belangrijk, zolang je maar actief en ondernemend ingesteld bent en bereid bent om tijd, energie en enthousiasme te steken in het succes van jouw eigen bedrijf. Speciaal welkom zijn (Turkse) mensen, woonachtig in Nederland of in Turkije, die al persoonlijke of zakelijke relaties hebben in Turkije.

ENERGETIX Management Systeem en ENERGETIX Webshop

Natuurlijk ondersteunen we al onze nieuwe distributeurs bij het opstarten van hun business met tips en informatie. Je krijgt direct na inschrijving via een persoonlijke ID en wachtwoord toegang tot het ENERGETIX Management Systeem, waar je overal en altijd online je zaken kunt regelen. En als je dat wilt, kun je ook jouw persoonlijke ENERGETIX Webshop binnen een paar minuten online hebben.

Direct Registreren als ENERGETIX Distributeur?

Ben je zo enthousiast dat je jezelf direct wilt registreren als ENERGETIX distributeur, dan hoef je alleen maar het registratieformulier in te vullen en je hoort dan snel van ons: energetixnederland.nl/distributeur-worden/registratieformulier/

Heb je vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Neem gerust contact op!

Meer informatie over de ENERGETIX sieraden en distributeur worden van ENERGETIX vind je natuurlijk ook op onze website: energetixnederland.nl

ENERGETIX Nederland

Contact: Frits Groenevelt

Telefoon: +31 10 52 20378

Mobiel: +31 6 54 930 900

Email: info@energetix-nederland.nl

Website: energetixnederland.nl

23 Oktober 2013

This post was submitted by Energetix Nederland.

Tags: